Dit is Becosoft

Becosoft levert innoverende IT oplossingen voor winkelketens en groothandels zoals Superdry, Torfs en Kinepolis. Becosoft werd opgericht in 2001 en telt vandaag 35 werknemers, verdeeld over 3 vestigingen.

Eén daarvan bevindt zich in het centrum van Gent, op 200m van het Dampoort station. De tweede situeert zich in Temse, en enkele jaren geleden heeft Becosoft ook nog een kantoor in Amsterdam geopend.

Becosoft blijft stevig verder groeien en heeft intussen een sterke reputatie opgebouwd in de internationale retailsector.


Meer over Becosoft: https://www.becosoft.com 

Spontaan solliciteren? Mail ons op jobs@becosoft.com .

Technisch Analyst
App Development
  • Temse/Gent, België
Inside Sales Representative
Sales
  • Temse, België
Application Developer
App Development
  • Temse/Gent, België

Ontmoet je nieuwe collega's

Een geweldige plek om te werken

... en dit zijn onze mensen

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: Becosoft is geen doordeweeks IT-bedrijf, en dat geldt gelukkig ook voor onze mensen.

Gepassioneerd, een tikje eigenzinnig en bijzonder sympathiek, dat vat het merendeel zo’n beetje samen. Okee, er zijn er een paar (je komt er vanzelf achter welke dat zijn) wiens ochtendhumeur pas optrekt na enkele tassen koffie, maar daar kunnen we wel mee leven.   

Bij Becosoft weten we donders goed dat mensen het verschil maken. Want als je baanbrekende software wil bouwen – en dat is precies wat we hier doen –, dan heb je in de eerste plaats de juiste mensen met de juiste skills nodig. En aangezien mensen op hun best presteren als ze enthousiast en tevreden zijn, doen wij er alles aan om het hen zoveel mogelijk naar hun zin te maken.

Daarom voorzien we in glijdende werkuren en laten we onze mensen kiezen of ze liever in Gent werken, dan wel in Temse. Of afwisselend in beide kantoren, dat kan ook. Thuiswerken is ook een optie, maar dan moet je het wel zonder onze befaamde koffie stellen. Om over het zomerterras, de spannende pingpongmomenten en de collegiale smalltalk nog maar te zwijgen.

Als je echt wil weten hoe het is om hier te werken, kun je het maar beter eens luisteren naar wat onze collega’s er over te zeggen hebben…

Waar zijn we gevestigd?

Temse, Gent, Amsterdam, London

Becosoft Temse

Luxemburgstraat 1
9140 Temse

Becosoft Gent

Oktrooiplein 1
9000 Gent

Becosoft Amsterdam

Delflandlaan 1
1062 EA Amsterdam

Becosoft London

5 Greenwich View Place
London, E14 9NN